餐厅: 金飯館
资讯:

2022-01-09 63 浏览
食lunch路经自称炒饭专家嘅《金饭馆》,身为饭桶派嘅我忍唔住要试试佢,味道结果又真系几唔错!😋✅推荐✅即叫即炸猪排饭💰68一上枱就有闻到劲香蒜味,猪扒大大块,炒饭底粒粒分明👅招牌脆皮牛腩饭配金沙汁💰78几特别造型好似beef wellington,外层好脆口,牛腩香口软熟🤩黄金海皇泡饭 💰78超足料入面好多鱼肉同好香南瓜味,配上脆米口感更加丰富😜😝😜🉑不过不失🉑龙趸班肉泡饭💰78味道其实OK但相比下淡口咗啲,汤底有少少腥味🐟🪄 金饭馆 (牛头角)牛头角牛头角道323号地下J号舖#porkbelly_foodie #porkbelly_foodie_牛头角#porkbelly_foodie_中菜 #hkfood #hkfoodie #香港美食 #香港好去处 #牛头角美食

✅推荐✅
即叫即炸猪排饭💰68
一上枱就有闻到劲香蒜味,猪扒大大块,炒饭底粒粒分明👅

黄金海皇泡饭 💰78
超足料入面好多鱼肉同好香南瓜味,配上脆米口感更加丰富😜😝😜

🉑不过不失🉑
龙趸班肉泡饭💰78
味道其实OK但相比下淡口咗啲,汤底有少少腥味🐟

🪄 金饭馆 (牛头角)
牛头角牛头角道323号地下J号舖

龙趸班肉泡饭💰78