2025-01-02
近排天气凉咗,忍唔住要打转边炉暖暖身,讲起打边炉就谂起牛站,之前食过发现食物种类齐全,环境又够阔落,啱晒带埋老妈子过嚟食😍我哋叫咗个SRF肩胛骨牛肉眼套餐,极黑和牛片雪花文乐分明,望落好新鲜;安格斯牛板腱及封门柳牛味香浓,食落啖啖肉好正😚汤底方面就叫咗牛油麻辣、羊腩煲,麻辣中辣真心好够辣,辣到我索晒鼻水😆羊腩煲系新推出,望落就好足料,好惹味😄配料方面个人最钟意啲海鲜,十分新鲜,海虾大大只,沙白大粒多肉,鳝片雪白,一只字讲晒 — 正👍🏻蟹柳、肠仔、鸭血等等应有尽有,蔬菜类都好多,连冰菜都有,多到食唔尽😚饮品方面平时嘅soft drinks都足,仲有自制嘅桂花/白桃乌龙,饮落都浓嘅😆甜品/雪糕紧系唔少得,有Movenpick,食咗2杯士多啤梨味😚
板腱及封门柳牛味香浓,食落啖啖肉好正😚