2020-01-15
呢排心思思想食牛,有朋友向我推介呢间牛大人,估唔到下昼5点半去到都已经爆哂棚....好彩我有book位姐😅😅汤底有辣有唔辣,我拣左台湾凤梨鸡锅,汤底一啲都唔hea,有半只鸡(啲鸡肉都食得架)、蔬菜、凤梨(酸酸甜甜咁几好食),我忍唔住就咁饮😝有3种牛肉套餐拣,我拣左美国SRF极黑牛嘅套餐,可以任食指定嘅牛肉,仲有唔同嘅海鲜、小食、丸类、蔬菜、面食可以拣,多选择到觉得如果我有两个胃就好啦😭😭其实佢各款牛肉片都好好食,肥瘦适中,有油香得来又唔会嚡口,好好食😋 牛筋Q弹软腍,牛肚爽口有𡁻头~海鲜中海虾和沙白都好正,鲜甜可口,佢每份都只系两只,建议一次过order多几份啦😛牛肉嘅质素比较平时啲任食火锅好太多,但价位又差唔多,性价比超高,难怪经常爆满啦🙈😂😂