2020-09-16 860 浏览
616我谂应该都好多人识架啦,牛魔王既我之前堂食已经食咗两三次🤭之前疫情无得堂食,见到佢出佐外卖套餐即刻买黎试!!.话明全牛宴就梗系少少地都有6碟牛,仲要系唔同部位🐗,色泽一贯地好🤤油脂分泌岩岩好~食落好重牛牛味而且仲好嫩口🙆🏼‍♀️店家仲好贴心有张教学会教你每款要渌几耐系最好😍 .而汤底我地简佐主打:理想点"鲜"汤底(牛骨🐗汤底),个汤底系精华黎🙆🏼‍♀️ 真系落重料去煲🥰,有萝卜去熬所以个汤饮起黎都好清甜,唔会话好油腻,我地仲有食埋啲牛骨🦴补补佢🙈用黎再整乌冬吸晒啲精华几爽👅店家仲好好惊我地唔够汤打,额外再比多兜汤我地🤭(另外仲可以加$20转其他汤底).四人餐仲会有包四只扇贝🙆🏼‍♀️都几大粒同弹牙~~鲜蔬拼盘(娃娃菜/金菇/蜂巢豆腐/芋丝/牛丸)另外仲有脆卜卜炸鱼片,公仔面,乌冬,我地仲自己另外加佐响铃同墨鱼滑🤤墨鱼滑都几爽口唔错~~.总结,其实真系几抵食又方便唔洗自己谂买咩料就可以系屋企渌一渌🤤有靓肉肉之余,食材都真系几新鲜,每样都包得好整齐🙆🏼‍♀️同埋食咁多碟肉,你都唔好话唔饱🤭