2024-09-25
最近喺德福行街,见到犇殿仲紧期间限定嘅优惠,日本A5和牛火锅二人同行、一人价钱,超抵食就去试试佢😍 套餐包括半公斤日本A5和牛,再任食各种靓牛肉、其他肉类、海鲜、火锅食材、台湾小食同甜品饮品🍧!肉类🥩肉类方面最爱当然系日本A5和牛!佢每块都超大块,仲有超靓嘅雪花,证明油脂分布均匀,每一块都好有入口即化嘅感觉😋 另外我都好钟意美国极佳牛肩胛肉、上选安格斯牛肉、美国牛板腱等,佢哋油脂冇和牛咁丰富,但牛味一样咁香😍! 呢度仲有好特别嘅牛胸爽,食落都好肥美😋海鲜🦞除咗牛肉,海鲜都系呢度嘅一大卖点!选择超多,有海斑片、鲷鱼片、墨鱼仔、海虾、海蚬,我最爱嘅鱼滑都有两种🥳!台湾小食🍢呢度仲有超多台湾小食、饮品、甜品!好正🥳📍 犇殿台湾火锅 九龙湾伟业街33号德福广场1期1楼F1号舖
肉类🥩
海鲜🦞
台湾小食🍢
呢度仲有超多台湾小食、饮品、甜品!好正🥳
📍 犇殿台湾火锅
九龙湾伟业街33号德福广场1期1楼F1号舖