2018-04-23
讲得叫牛肉火锅专门店,当然有好款牛肉食啦,绝对系牛魔王既天堂呀🤤 枱面上有张全牛图片,介绍每个部位既名同要渌几耐。616,渌一渌,每款都系渌6-8秒就食得啦。点餐系用iPad,每款食物都有简单介绍,好方便又实用。酱料有好多选择($10/位),必试秘制牛肉汁,真系好正好惹味😋汤底拣左比较特别、出面少见既牛杂汤底。有牛肠、牛肚、牛肺、萝卜等等,超足料呀!牛肠有好多脂肪,食落口入口即溶,真系好肥🙈🙈但又好味㖞🤪响铃亦系我既至爱,炸得薄脆,轻轻一渌吸满汤汁,绝对系精华所在。牛驼峰~平时食开既肥牛片部位,油脂分布都算平均。吊龙伴牛肉味好浓郁,入口好软滑,li部位真系好好食,果然系肉眼边👍🏻👍🏻👍🏻招牌慢煮牛腩本身已经用低温慢煮左18小时,只需要将块肉浸一浸就食得。牛腩都整得几淋。平时虾滑、墨鱼滑就见得多,手打牛滑真系好少见。整开大大粒牛滑结实爽口,而且牛味香浓,系推介之选。食埋个稻庭乌冬同生菜就perfect啦🤪🤪
点餐系用iPad,每款食物都有简单介绍,好方便又实用。
牛驼峰~平时食开既肥牛片部位,油脂分布都算平均。
食埋个稻庭乌冬同生菜就perfect啦🤪🤪