平时系荃湾勇者塔打边炉多,原来行过隔离商场已经有火锅放题,唔洗排长龙搭lift上楼👍🏻👍🏻唔入黎唔知原来佢地个楼底系咁高,入面装修都好可爱,好多牛摩公仔😳▪️美国IBP牛板腱 $219牛摩个汤底最正就系可以一人一锅,我坐大枱就系鸳鸯锅,可以拣两个汤底,所以试咗沙嗲同虫草花猪骨,沙嗲劲惹味😋😋牛板腱切得好薄,有啲口感,而且几滑,肥瘦适中,另外几欣赏佢地个牛舌,同样好薄,软嫩除左有牛板腱、牛肩胛、豚肉、羊卷肉、鸡肉,仲有海虾🦐、青口、帆立贝几款海鲜可以拣牛摩饭都值得一试!蕃警肉酱加上紫菜,味道浓郁自助区有丸类、蔬菜、寿司、甜品,食物种类就唔算十分多,但系饮品就好多款,除左罐装汽水,仲有咖啡机、橙汁机放题时间90分钟,时间紧凑啲,如果时间加长半个钟会perfect啲

▪️美国IBP牛板腱 $219

牛摩饭都值得一试!蕃警肉酱加上紫菜,味道浓郁

自助区有丸类、蔬菜、寿司甜品,食物种类就唔算十分多,但系饮品就好多款,除左罐装汽水,仲有咖啡机、橙汁机