2021-12-09 168 浏览
呢几日天气冻冻地,对于牛魔王嚟讲最好就梗系打边炉啦!今次嚟到牛之锅,一坐低比个Menu我拣汤底,哗有成十款咁多,选择困难症又发作,最后拣咗三鲜猪骨汤 。一坐低梗系每样肉叫返一碟试吓啦,发现竟然系纽西兰羊肩肉觉得最好味! 呢间系用QR code落单,用QR code嘅好处就系可以逐少逐少咁不断落单,又唔会唔记得自己叫咗啲咩,而且佢哋出order劲快,最快𠮶一次唔使1分钟碟嘢就出现咗喺我枱面!对于成日眼阔肚窄嘅我来讲咁样落单最方便又唔会嘥嘢!除咗肉类之外,火锅仲有海鲜同自助蔬菜bar, 其他有刺身寿司烧物炸物,饮品都好多款拣,最惊喜嘅系佢嘅甜品,款色多之余,仲要唔系𠮶啲好hea嘅甜品,我地拣咗其中几款来试,个宇治抺茶芭菲我饱住都食咗两个😅唔怪得入坐时个经理提我地记得留肚食甜品🤣总括嚟讲,今次嘅满足指数(同埋个肚皮)都爆灯🤣

总括嚟讲,今次嘅满足指数(同埋个肚皮)都爆灯🤣