餐厅系楼上铺,面积唔算大,所以想黎既话记得要book位🙈呢次安排坐左bar枱位,位国之间都几阔落,枱都够大放野食🍢🦪🐥🐮🍶值得一提既系所有店员都好好服务态度,成餐饭食得好愉快😚🦪铁盒烧生蚝(6只)$240黎到蚝既专门店冇理由唔食蚝😆本身都惊惊地会唔会烧得太老会韧,好好彩6只大生蚝都烧得岩岩好,饱满多汁,店员介绍生蚝系用清酒煮,建议第一只食左原味先,真系几好食,好鲜!桌上附有柠檬汁同辣味柠檬汁调味,不过我觉得都系原味最好食!🥰🥚明太子玉子烧 $108玉子烧都超推介🌟沙律酱.明太子.芝士.玉子,所有材料加埋竟然一啲都唔腻,同埋玉子烧得好滑👍🏻👍🏻👍🏻🫖🍚明太子茶渍饭 $58其实本身已经食得好饱,不过见到隔离枱叫好似几吸引🤤果然冇令我失望,汤底清甜,而且系用饭有轻轻煎过😳少少焦香味加上明太子既咸香同茶汤,好食到一口气清左🤣🐟炸大池鱼 $98真心…唔推介😅系我孤陋寡闻,又预先冇问到店员,我真系想像唔到炸大池鱼上碟会系吉列鱼柳咁样😂吉列鱼都冇乜问题,但可惜鱼身较薄,虽然炸粉冇占条炸鱼既一半😂鱼肉真系见到既咁大条,不过炸粉同鱼肉都几分离,同埋有细骨🙊伴碟有跟他他酱同炸猪排汁,2款酱汁点鱼肉都几好味

值得一提既系所有店员都好好服务态度,成餐饭食得好愉快😚
铁盒烧生蚝

🦪铁盒烧生蚝(6只)$240
明太子玉子烧

🥚明太子玉子烧 $108
明太子茶渍饭

🫖🍚明太子茶渍饭 $58
炸大池鱼

🐟炸大池鱼 $98
伴碟有跟他他酱同炸猪排汁,2款酱汁点鱼肉都几好味,因为条鱼冇乜鲜味😂唔洗担心盖过鱼味😂呢个价钱我食多3串串烧好过😂😂

食完条鱼唔系咁开心要食返啲串烧平衡下🍢
鸡蛋猪肉

🐷鸡蛋猪肉 $38
呢串系用猪肉片包住溏心蛋,食既时候要小心爆汁😆溏心蛋口感柔软,即使烧过都冇过熟,外层包埋既猪肉片烧得好香,两者加埋好惹味!
🐥盐烧鸡肾 $38
喜出望外既鸡肾!一啲都唔韧唔硬,好弹口!
🐥盐烧鸡软骨 $38
呢款都几特别,唔系出面普通既粒粒鸡软骨,呢只软骨部分大旧啲,仲会连少少鸡肉,几有咬口
🐥盐烧鸡心 $38 🐮盐烧牛舌 $48
呢2款都正常发挥,overall黎讲串烧几高质👍🏻