灣景廳

Harbour Restaurant
餐厅: 灣景廳
资讯:

2018-11-24 1354 浏览
其实湾景厅对我一啲都唔陌生, 因为本人和家人不论节日聚餐或者想食buffet嘅时间首选都系呢间酒店。而且每逢更换主题都必定会嚟一试。呢度中午嘅自助餐分咗两轮, 其实约个几星期之前已经试咗次轮自助餐,两点半食到五点,比首轮平廿蚊。 今日就试下首轮自助餐睇下有乜分别?试过之后其实冇分别, 有可能中午黄金时段比较多人所以可以收贵啲! 不过经apps订位绝对做到物有所值, 海鲜除咗冇生蚝、龙虾、蟹脚,青口都有两款包括蓝青口同普通青口, 另有冻虾同沙白(蚬) 都ok啦! 不过小弟今日比较欣赏佢一款西汤~ 椰菜花忌廉汤! 够浓味够杰身, 我觉得西式汤应该系咁样😋 另外热食有红酒烩牛尾同埋鸭胸配橙烧汁,都系比较得手嘅热食! 另外有四款m记雪糕, 中午自助餐嚟讲都比较得手㗎啦! 冻热茶啡自己调配, 另外有鲜橙汁, 咁样都系比较方便客人嘅。 基本嘢都冇乜特别挑剔㗎啦! 想坐得舒舒服服又用一个相宜嘅价钱食午餐呢度系最佳嘅选择!👍
movenpick雪糕
香煎鸭胸配橙烧汁、烧牛肉