2008-08-30 47 浏览
一向喜欢意粉屋既我又再一次光顾意粉屋~~ 今次食左个$248既套餐同埋$13既蒜蓉包~ 带子菠菜汤: 厘个汤十分好味~ 好忌帘既感觉~ 而且D菠菜碎好多, 再加上带子粒, 又够creamy又有口感, 一流! 烟三文鱼杂果沙律: 肥美的烟三文鱼, 新鲜的生果, 咸甜交错配合出黎的感觉的确唔错! 可惜size 如果可以再大少少我会更开心! 鲜野菌松子仁酱扁意大利面: 够多杂菌, 几好食, 但没大惊喜! 蒜蓉多士: 得5小块~ 13蚊真系唔太抵~ 不过又真系好脆, 而且好有蒜蓉味~ 其实好好食~ 只系觉得唔太值........... 总括黎讲, 水准十分一流, 以上既食物都十分好食!! 兼且厘度既服务都好好~ 坐得舒适~ 环境唔错~ D座位唔会太迫~ 如果想坐得耐同舒服, 厘间真系几好~!!! 好钟意意粉屋呀!!!!
一向喜欢意粉屋既我又再一次光顾意粉屋~~
今次食左个$248既套餐同埋$13既蒜蓉包~

其实好好食~
只系觉得唔太值...........

如果想坐得耐同舒服, 厘间真系几好~!!!
好钟意意粉屋呀!!!!
带子菠菜汤
烟三文鱼杂果沙律