2019-03-01 88 浏览
La Mer 尼个frech afternoon tea嘅CP值系我食过最高嘅一间 虽然佢款式吾算特别多 但样样都好有水准第一层如果你系钟意松露嘅朋友就一定吾可以错过 佢有个什菌松露酥 佢上面真系有成块松露系上面 隔离个个就系黑松露炒蛋面包 佢个阵松露味真系好香😍佢第二层有生牛肉包住啲火剪菜跟住里面又系有松露酱所以钟意松露嘅朋友一定要尼试下 隔离个拿破伦 佢里面啲cream吾系平时普通cream尼个系加左温尼拿味 佢上面啲士多啤梨仲要好甜系新鲜个啲吾系落左糖水 加分👍🏼佢个马卡龙真系好惊喜佢里加左啲爆炸糖 我觉得好特别🤤 佢个朱古力蛋糕我一开始我都有却步以为系糖胶 但我一试落去原来系士多啤梨味嘅朱古力但又吾会太甜 十分好👍🏼佢个scone我好欣赏因为上嘅时候都仲系暖吾会冻 其实有好多酒店级嘅都吾会 上嘅时候都系冻 所以尼到个个我好钟意👍🏼总括尼讲嘅价钱食到尼个质素真系一个好好嘅选择 仲要佢系系尖沙咀行街行到攰上去食下嘢真系吾错吾错
La Mer