2012-02-07 13 浏览
约了朋友在中环吃lunch,匆匆忙忙的,一向都没有太大期望。今次朋友话去呢间,我都以为是普通餐厅,去到好多人,座位其实几迫,睇餐牌,唔系好贵,普通中环食晏价钱。我叫了西冷,朋友叫了羊架。我爱偏生的,要medium,来了的西冷是外熟切开有血水,good!肉质很嫩,真系不错!可以话lunch吃过最好吃的,因为好多餐厅lunch价钱不可以太贵就将货就价,高质数的扒都留晚市,午市只用次一或几级的,但呢度唔系,个西冷真系好味!其实佢地lunch都有澳洲和牛,二百零一个餐,其实唔算贵,但朋友请的lunch,都系要个百零的西冷算了,不过反而喜出望外。朋友话佢的羊架都好得,下次要试下。
2012-01-13
  • 西冷,羊架