2019-02-25 60 浏览
今晚因为朋友介绍所以嚟咗佐敦食日式石板烤肉。之前荃湾有嘅时候都已经好想食,但系成日都排长龙,又订唔到位。朋友话佐敦冇咁多人排队,又容易啲订位,所以今晚就来佐敦食。我哋系有订枱嘅,不过嚟到嘅时候其实唔系好多人,所以唔订都应该有得食。Menu:晚市要埋定食大约二百零蚊一个套餐~秘。烧黑松露吉列牛个套餐都几大份,牛肉有好多块,围住块牛嘅边全部都系黑松露酱,烧起上嚟好香。佢仲俾咗旧牛脂落块石板度,令到啲牛肉烧起上嚟更加香。不过因为太多油,所以啲油弹到周围都系。如果有张纸围裙就更贴心!糖心蛋同个饭都好好味,而昆布汤就一般。牛肉油脂分布平均,自己控制生熟程度,所以唔会韧。~软壳蟹我哋另外加咗个软壳蟹share。两只蟹,只系$58非常抵食!味道唔错,炸得几好。最后要赞下餐厅嘅服务态度!侍应们都非常有礼,一叫就即刻嚟帮忙!

Menu:
晚市要埋定食大约二百零蚊一个套餐

~秘。烧黑松露吉列牛

糖心蛋同个饭都好好味,而昆布汤就一般。

烧黑松露吉列牛

牛肉油脂分布平均,自己控制生熟程度,所以唔会韧。

~软壳蟹
软壳蟹