2012-12-02 18 浏览
本来今日下午打算同朋友去附近的楼上 cafe 倾计, 但经过这店时店员非常热心的招呼, 看了一下店内完全没有人, 也颇适合倾计, 便决定进店讲真, 甜点o既价格颇贵, 我点了椰子糊, 39蚊, 感觉很甜很腻, 也不似系新鲜椰子制朋友点了一个menu上推介o既纱冰, 43蚊, 饮第一口觉得好好饮, 但再饮就觉得苦涩, 应该系生果上o既"衣"所致但最唔好o既系, 我地倾计倾左 1 个钟左右, 伙计就话要截数!!!全场都系得我地再加另外 2 人, 早知系咁, 我地就去 starbucks 啦!!! starbucks coffee o既好饮, 想坐几耐就几耐, 又舒服, 早之就去 starbucks 啦!!!

用餐优惠
其他