2017-02-01 2536 浏览
日前于金钟完成上半天工作已是下午两点几,于是找餐厅吃午饭。选择唔多,又想食日本野,于是拣咗kokomi。由于已经下昼两点几,所以冇乜人。侍应可能见我一个人,明明有好多吉枱,都带我我坐吧枱。入座后,点了银雪鱼西京烧set lunch。(附送味增汤,白饭)点餐后,不到5分钟,侍应奉上味增汤,味道正常。但系之后等了30分钟,都未有嘢食。于是乎叫了侍应为我追张单。侍应态度冷淡,很勉为其难帮我check单。结果10分钟后,侍应居然奉上打包咗嘅餐,劲奇怪!我话没有叫外卖,佢又勉为其难个样,攞走个外卖。结果又5分钟后,银鳕鱼上返鍱⋯⋯再加碗白饭。味道可以,但系价钱要差唔多$200,银雪鱼伴菜都冇,服务又咁差,简直中伏,以后都唔黎!
我话没有叫外卖,佢又勉为其难个样,攞走个外卖。
结果又5分钟后,银鳕鱼上返鍱⋯⋯再加碗白饭。

2017-01-20