2018-06-10 48 浏览
当年今日,我仲系一个初出茅庐,年少无知嘅青年人, 经过咗时间嘅磨练,社会嘅煎熬 ,面对社会嘅挑战,制度嘅权威,尊重法治嘅精神底下。今晚我要同朋友面对一个相同嘅问题,到底食咩好 。最后因为地利,价钱,性价比,喺呢三大元素底下,我哋决定平食。我们点了Dinner Set Menu。前菜沙律, 最基本嘅美食,菜洗得够干净,配合埋黑醋味道更加升华,酸酸甜甜, 极之开胃。主菜,烧士多啤梨猪肋骨, 猪肋骨味道十足,带有少少烧味嘅感觉,最重要嘅系士多啤梨,冇谂过猪肋骨可以带有士多啤梨嘅感觉,一种食物带畀我双重体验。另外餐厅嘅每一件餐具都刻有餐厅独特嘅名字,每一件餐具都有佢自己嘅独特性。最后饮品热柠水, 简简单单的一杯带给我一餐完美嘅结束。感谢餐厅嘅环境,宁静带俾我思索人生嘅道理的机遇。有机会都要再嚟,性价比高,值得再食。

我们点了Dinner Set Menu。

最后饮品热柠水, 简简单单的一杯带给我一餐完美嘅结束。

感谢餐厅嘅环境,宁静带俾我思索人生嘅道理的机遇。

有机会都要再嚟,性价比高,值得再食。