哥哥添饭 妹妹泡茶 纯粹因为比呢个名吸引左去试😆双层吉列汉堡芝士煎蛋鲁肉丼饭 $84餐牌见到 谂都冇谂就order左🥰 卖相吸引 而且一碗饭有哂邪恶既元素 吉列汉堡扒超厚 啲肉汁咇哂出嚟 仲有芝士夹系两块汉堡扒中间 更邪恶🧀 再加埋流心煎蛋同埋鲁肉 每一啖饭就够哂味 超饱肚🍛 青瓜丝同埋腌萝卜减低油腻感~招牌牛腱肉牛筋面 $82汤底好浓牛肉味 面质烟韧弹牙 牛腱肉大块 肉质软腍又入味 牛筋口感软滑 而且配上唔小虫草花同榨菜 层次更丰富🍜避风塘烧卖 (追加)$16第一次食避风塘烧卖 估唔到尼个配搭意外地夹 烧卖外脆内软 加上避风塘风味 更加惹味酥炸花枝丸 (追加)$18花枝丸炸到酥脆金黄 食落好弹牙同香口 海鲜味浓混一式综合手工芋圆 $44拣咗黑糖姜汁底 混一式咩都有啲满足哂我😋 最中意芋圆 地瓜圆 紫薯圆 够哂烟韧 食埋个甜品够哂满足呢餐好满足 食完都捧住个肚皮走🤰🏻😂哥哥添饭•妹妹泡茶 📍大埔大明里6号宝丰楼地舖
哥哥添饭 妹妹泡茶 纯粹因为比呢个名吸引左去试😆

双层吉列汉堡芝士煎蛋鲁肉丼饭 $84