2008-09-19
中秋节去石澳,下午游水,夜晚系度BBQ下午先开locker, 比左一半订,跟住就放低晒D野系locker度,好方便,仲可以租D浮床去玩!!冲身既地方唔多,只有2隔有房,另外近BBQ既位置都有5/6个花洒可供冲身,不过都系要去排更衣室换衫, 都系得2隔!!BBQ限时4个钟!! 150蚊任食,野饮野食都系出反去士多正门攞既,今日系老板大特卖所以我地包每人3样野饮 (罐装 / 支装都可, 当然拣支装啦!)地方唔算太宽敞,入左士多既后园咁样,有2部TV 一大一小,未必张张枱都睇到.食物方面,大致都系个D, 特别推介既系猪肉类既食物,猪扒,猪颈肉,金沙骨呢3款系好正既!!鸡扒, 鸡翼都唔差,牛扒就好一般!! 丸类唔会有雪味既感觉!! 面包有嘉顿蜜糖/生命面包,自己查牛油既,钟意查几多都得次纸成卷,胶袋手套一台一盒!!(可能我地20人佢先比咁多)佢唔系最近海滩个间士多,感觉上无咁多人帮亲,个日系沙滩玩,系最近海滩个间买水,5蚊支,行多20步,反来呢间买就4蚊比起个D流星花园呀,白石BBQ佢就差D款少D,但普普通通既呢间都好OK呀!会再来帮衬
仲可以租D浮床去玩!!
面包有嘉顿蜜糖/生命面包,自己查牛油既,钟意查几多都得
次纸成卷,胶袋手套一台一盒!!(可能我地20人佢先比咁多)
佢唔系最近海滩个间士多,感觉上无咁多人帮亲,
个日系沙滩玩,系最近海滩个间买水,5蚊支,
行多20步,反来呢间买就4蚊