2021-07-12
Calfit - Tagline 依间印度餐厅同大路清一色食咖喱既印度餐厅唔同,佢有啲似系fusion菜,睇餐牌见到佢仲有素食☺️餐厅环境优美,服务都好好👍前菜有印度脆脆配甜(红色)&辣酱(绿色)主食我地叫左一个焗包内含藜麦配鸡肉+印度香料,我地系睇图叫野食😗个包好香,包面仲有松子同埋芝麻等香料,餐厅好有仪式感,佢会成个包拎到去你面前再切开佢,个感觉好似食紧酒店星星餐既服务,加上环境好正,成餐饭都好开心😊另外我哋仲叫咗2串大大串既烤鸡,烤鸡好香好滑,肉质鲜美,超惊喜,d配菜红绿辣椒同洋葱都吸晒d鸡汁一齐烤,配菜都惊喜咁好味,佢上左2串鸡之后等我地打完卡就会帮手一件一件切开😍味道同服务都一流见到佢餐牌最后一页有柠檬🍋雪芭,见咁吸引忍唔住要叫黎试下,最惊喜佢系原只新鲜柠檬内含雪芭(我咬左啖柠檬真系新鲜架)个雪芭系鲜柠檬味(唔会系人工味道),系食完烤鸡之后食番个个冻冻开胃甜品真系平衡番🍋🥰不得不提佢既mango lassis 真系好好味
餐厅环境优美,服务都好好👍
前菜有印度脆脆配甜(红色)&辣酱(绿色)
Mango Lassis