2022-05-28
铜锣湾一间楼上舖系食印度嘢嘅 我谂香港人一般都好少会谂到印度菜今日唔知想食咩 不如就试吓印度嘢入到去有好多set Menu选择 由于我样样都想试下就拣咗呢一个lunch 牛油鸡 呢个牛油鸡攞嚟𩠌饭真系一流 题外话印度香米出名干身之余粒粒企身 个人钟意食硬啲嘅饭表示好岩胃口 个鸡你一啲都唔鞋 好嫩滑 另外奶油咖喱芝士 好Creamy有啲芝士好好食 炒素菜 呢个都系可以用来送烤饼嘅 有四季豆椰菜花等等好健康 烤饼 呢个烤饼热辣辣烤出来 就咁食都好香好好食 三个𩠌我都有攞嚟点烤饼一样咁夹 甜品系好似蜜糖浸蛋糕咁样佢系热嘅估佢唔到但系出奇地好好食 加咗$20 orderMango lassi 芒果乳酪 呢杯我就一半不过如果钟意乳酪酸酸地嘅朋友应该都会几钟意