2024-05-06
好耐之前食过一次,觉得性价比几高,今晚同朋感觉想饮杯野倾下计又再番左黎。Spicy Lamb Tacos |用上免治羊肉再加埋辣汁好惹味🤤🤤我钟意佢个墨西哥饼皮系软既,烟烟韧韧好好咬😛想加埋洋葱、青瓜蕃茄粒有多重口感!Mexican Beef Taco Salad |一上台吓亲啊超大兜😱同埋佢好colourful劲开心🥰佢有系牛肉碎、牛油果、蕃茄、沙律菜、芝士碎同红石榴!要赞佢加左红石榴,因为我好钟意食🙈入口系卜卜脆架😋加埋sour cream同taco sauce捞埋一齐,味道好丰富!仲可以整碎埋个兜兜一齐食,但我觉得有啲油就无咁做喇。Chili Beef Corn Carne |呢个系墨西哥辣肉酱饭,佢成个面都系芝士超邪恶,里面系忌廉、辣肉酱、红腰豆同饭,多酱到好似汤饭😂但如果你系钟意忌廉同芝士你会食唔停🤭佢仲有啲簿饼俾你夹住食!Mr. Right | The Bad Mujer两杯cocktail都好易入口,前者虽然加左caramel但唔会太甜,面层仲有爆谷好得意😍后者比较清新,好岩夏天饮!#墨西哥菜#尖沙咀美食#尖沙咀#酒吧#happyhour#chill#mexicanfoo
Spicy Lamb Tacos |
Mexican Beef Taco Salad |
Chili Beef Corn Carne |
Mr. Right | The Bad Mujer
#墨西哥菜#尖沙咀美食#尖沙咀#酒吧#happyhour#chill#mexicanfood#hkfoodblogger#hkfoodie#hkfoodstagram