2018-10-09 356 浏览
相约好姊妹high tea,见到fb page post既鬼佬西多被吸引了,所以决定来吃(但最后太饱冇食到呀!)星期六下午两点几去到,都好full,要等位,我地坐低后keep住有人黎,都几旺场!(一年前同朋友黎过食,𠮶时系平日夜晚,但就冇咁多人)上次食过北京填鸭包,今次就食咕噜鸡包,朋友食既系意粉,因为有跟埋野饮。(但后我计返价钱,其实都同散叫系差不多的)另外仲叫左个盐酥菇。温泉蛋意粉冇咩特别,唔差但都冇话特别好。咕噜鸡包好足料,不过有少少取巧既感觉,因为系好大既炸鸡,个酱系平时食开咕噜骨𠮶种味道既酱。(我原来以为真系平时食开既咕噜骨𠮶种沾哂酱包住旧鸡咁)盐酥菇都有惊喜,冇谂过咁大碟(所以食到好饱😂😂)都有好多种菇,唔系hea整,而且啲粉唔厚,食落反而有种天妇罗既感觉!值得食~下次再食要食鬼佬西多!😋😋😋

(一年前同朋友黎过食,𠮶时系平日夜晚,但就冇咁多人)

)另外仲叫左个盐酥菇。

温泉蛋意粉冇咩特别,唔差但都冇话特别好。

(我原来以为真系平时食开既咕噜骨𠮶种沾哂酱包住旧鸡咁)

盐酥菇都有惊喜,冇谂过咁大碟(所以食到好饱😂😂)

下次再食要食鬼佬西多!😋😋😋
咕噜鸡包