2017-08-11 47 浏览
朋友升职加薪,当然要请食饭拣左大家都钟意既泰国菜今次拣拳王泰国菜馆,见网上食谱唔错环境又几特别。有好多boxing 既decoration 。加上我地近排又报左boxing course ,爱上左依种运动。所以好想试下依间餐厅当晚book 左1930餐厅都颇full. 环境的确很特别 墙上有好多有关boxing 既装饰,又有电视播著打拳既片段。几有气氛。当晚叫左几道菜。款款都有水准我最喜欢有1. 拳王小食拼盘 好丰富好大碟有虾饼、鱼饼、炸鸡肉丸、鸡翼及春卷卖相已经100分样样炸得金黄色好香脆,亦唔会有油腻感。炸粉不会过厚。虾饼鱼饼好弹牙。春卷皮好香脆。大碟抵食,一盘试到唔同款既小食,送啤酒一流。2. 香辣蟹肉夜明珠超级特别既一道菜必试!精致既器皿托著五粒夜明珠荔枝大大粒 鲜甜多汁入面酿满蟹肉 味道一流底下既粉丝配上酸甜带辣既酱汁 几特别几开胃充满创意既一道菜3. 香脆炸虾片餐厅侍应安排座位给我们后,会奉上虾片虾片大大块,炸得香脆 微辣是晚很满足有说说笑笑,把酒言欢 食物水准又高,值得推介
朋友升职加薪,当然要请食饭
拣左大家都钟意既泰国菜
今次拣拳王泰国菜馆,见网上食谱唔错

当晚book 左1930
餐厅都颇full.
环境的确很特别

当晚叫左几道菜。款款都有水准
我最喜欢有
1. 拳王小食拼盘
好丰富好大碟
有虾饼、鱼饼、炸鸡肉丸、鸡翼及春卷
卖相已经100分
大碟抵食,一盘试到唔同款既小食,送啤酒一流。

2. 香辣蟹肉夜明珠
味道一流
底下既粉丝配上酸甜带辣既酱汁 几特别几开胃
充满创意既一道菜

3. 香脆炸虾片
餐厅侍应安排座位给我们后,会奉上虾片
虾片大大块,炸得香脆 微辣

是晚很满足
有说说笑笑,把酒言欢 食物水准又高,值得推介

• 香辣蟹肉夜明珠
  • 拳王小食拼盘