2023-06-09 328 浏览
俾呢到嘅甜点拼盘吸引左就拣左呢到食( ´▽` )然后意外地好喜欢佢地嘅自家制糖渍草莓牛奶🍓甜点拼盘又可以自由组合💖而且都好好食😌✨.甜品拼盘 $128建议两个人一齐食! 唔洗惊太滞🤭我拣左日式蕨饼+布丁烧+曲奇雪糕+是日蛋糕(焙茶巴克斯芝士蛋糕)🍰 呢个价钱食到4种唔同嘅高质甜品觉得个性价比真系高✨每款都好特别好好食!日式蕨饼好烟韧,布丁烧好弹牙~ 雪糕就正常发挥😆个人好钟意个焙茶芝士蛋糕🥹💖💖浓味又唔会太滞,入口即溶🤤糖渍草莓牛奶 $44因为用咗自家制糖渍,所以入口好滑,都唔会系𠮶种士多啤梨酱嘅死甜🤤Tiramisu 脆皮泡芙 $25今日三点几去到已经得返最后一个🥲好彩~ 个皮焗得好脆口,入边都好足料✨
甜品拼盘 $128

糖渍草莓牛奶 $44