2023-12-13
特式高质手摇饮品🌸黑糖波霸厚芝奶🌟🌟🌟🌟🌟厚身鲜奶,芝士层咸香,黑糖唔算太甜,珍珠有咬口,烟靭度适中🌸火龙燕窝撞椰奶🌟🌟🌟🌟🌟红色火龙果撞落椰奶度,颜色超靓呀系紫色,燕窝饮落去有一丝丝感觉同有粒粒火龙果,几有咬口。🌸手工芋泥乌龙奶茶🌟🌟🌟🌟🌟粒粒手工芋泥,乌龙茶味特出,奶茶入口好滑身,配搭芋泥口感独特。🌸皇牌爆柠石里香🌟🌟🌟🌟🌟爆晒柠檬,石里香茶味够香,配搭得唔错,超fresh======详情======茶星人 (海港中心) (湾仔)湾仔港湾道25号海港中心1楼101号舖================#yummy #香港美食指南 #香港美食 #hkfoodie #hkfood #hkeat #吃货 #吃货日常 #RnT吃货 #相机食先 #湾仔美食 #湾仔好去处 #香港美食探店 #香港探店 #我是吃货 #打卡热点 #打卡美食 #著数报料 #冬日美食 # #皇牌爆柠石里香 #手工芋泥乌龙奶茶 #火龙燕窝撞椰奶 #黑糖波霸厚芝奶 #海港中心 #茶星人
🌸黑糖波霸厚芝奶🌟🌟🌟🌟🌟
厚身鲜奶,芝士层咸香,黑糖唔算太甜,珍珠有咬口,烟靭度适中
🌸火龙燕窝撞椰奶🌟🌟🌟🌟🌟
🌸手工芋泥乌龙奶茶🌟🌟🌟🌟🌟
🌸皇牌爆柠石里香🌟🌟🌟🌟🌟
爆晒柠檬,石里香茶味够香,配搭得唔错,超fresh
======详情======
茶星人 (海港中心) (湾仔)
湾仔港湾道25号海港中心1楼101号舖
================