2024-01-18 430 浏览
我最近去佐一间叫朱敏记既餐厅,想同大家分享一下我既评价,餐厅位于繁忙街道上,拥有一个宽敞舒适既就餐空间同友好既服务人员,有啲房仲有麻雀枱添,岩晒大家黎耍乐😆首先要介绍系佢地既煲仔肥肠,以精选既猪大肠为主要食材,搭配精心调制既香料同酱汁,炖煮系特制既煲仔入面,肥肠韧而不腻,肉质鲜美,有啲弹牙,煮得岩岩熟透,十分有嚼劲,香气四溢既煲仔将所有食材既味道完美地混合系一齐,令每一啖都品尝到浓郁既猪香同酱汁既醇厚😚之后要介绍系乐特别既朱敏记生态鱼头王,其实系酸菜煮鱼头配一块块小巧既印度薄饼,采用新鲜既有机鱼头同有机酸菜作为主要食材,搭配浓郁既金汤汤汁,煮得鱼头肉嫩汤鲜,酸酸地好开胃,而配上印度薄饼,更系增添佐一份独特既口感味道,好特别🤓