2016-08-22 2229 浏览
同朋友吹水真係最好係去cafe,一行四人book左夜晚7點,去到唔洗等!餐廳唔算好大,但都算係幾舒服既!坐底就叫野食啦!芝士薯條、秘製雞翼、串燒仲有南瓜焗雞皇飯!芝士薯條即叫即整所以係好脆同熱辣辣既!而且佢d醬都幾多,差唔多每條薯條都可以食到d醬,幾好!而且個份量都唔算好小,幾個人食當小食都夠!至於個雞翼,應該都係即叫即整,又係熱辣辣!佢煎到個皮好香脆!食落好juicy!一份有5隻,價錢都算好合理!呢間餐廳其中一個特色係有串燒食,即叫即燒!但又唔洗等好耐!我地都叫左幾多唔同類!幾鐘意佢既醬料,另d串燒更加香,而且佢又唔會燒到好乾,d肉汁都仲係到,算係幾好!始終都係要叫個南瓜焗雞皇飯!個焗飯好香,而且又有d芝士係面!幾欣賞呢一個南瓜焗飯,因為出面比較小有既,仲整得幾好食!食落都幾有南瓜味,個醬汁又幾濃,但又唔會好膩,幾推薦呢個飯!食物係正既,不過我覺得個服務態度唔太好
芝士薯條即叫即整所以係好脆同熱辣辣既!
一份有5隻,價錢都算好合理!
呢間餐廳其中一個特色係有串燒食,即叫即燒!但又唔洗等好耐!
始終都係要叫個南瓜焗雞皇飯!

食物係正既,不過我覺得個服務態度唔太好
2016-08-14