2017-06-06
童年嘅回忆除了日本漫画外,重有本港嘅漫画,今次同朋友去了间以港式漫画为题材嘅餐厅,餐厅外放了漫画中嘅主角,表情神态栩栩如生,好似多了个服务员,而内里嘅装修更加漫画,如果喜欢佢嘅朋友一早就已经系开张时到来,我当然都有,不多太多人,同埋排队等都要好耐,今次就朋友订了位所以很快就可以入去坐低!望到本餐牌就已经知道餐厅花了好多心机设计,食物选择多,而家重有晚餐选择,真系唔知点选好,就由朋友推介这个种瓜得瓜 $48老夫子南瓜汤打头阵,汤底有浓郁嘅南瓜容,味道有浓郁嘅南瓜味,正!知道我爱吃鸡翼,点了龙争虎斗 $68瑞士鸡翼(4只),大大只,鸡翼肉质软熟,重要瑞士汁另鸡翼好入味,大啖肉肉质嫩滑,啱晒口味!而主食就系出神入化 $208黑椒牛柳 黑椒汁配薯菜(五成),超大块牛柳,又厚又大块,切开见到佢放入口时即刻感觉到佢嘅嫩滑软熟,重要充满肉汁,加埋碟旁嘅薯格,绝对系正确选择!精明嘅朋友重发现铁板套餐有升级优惠加多$30即配 是日餐汤、餐饮,刚好就是朋友推介嘅南瓜汤,感觉更加优惠!同店员说了即时升级!店员服务一流!吃完咁大份嘅牛柳,但始终好似欠什么嘅感觉,朋友发现了是尚欠甜品,除餐牌内,重有张特色甜品选
精明嘅朋友重发现铁板套餐有升级优惠加多$30
吃完咁大份嘅牛柳,但始终好似欠什么嘅感觉,朋友发现了是尚欠甜品,除餐牌内,重有张特色甜品选择, 我选了芒果慕丝泡芙 $32,芒果味浓郁香滑嘅慕丝加埋包住嘅泡芙,一啖咬开见到嘅系用料十足。今晚十分满足!这里一次可满足不同人嘅需要,漫画、食物、拍摄...当然各人不同,看看你又可以找到几多自己嘅选择了!
差点漏了个餐重可以加多$18 转配特饮,时来运转 (原价$46)热柚子鲜果茶(热),清新开胃,食饱饮杯茶消滞, 坐低感受一下周围嘅装修!