2023-07-13 835 浏览
🌈 款式好多 而且大部分卷物都系fusion style 卷物超级足料 三文鱼真系大大旧 尤其是系signature rolls🤎 性价比不错👍🏻原本以为一份会晤够饱 但真系俾我想像中滞😬✨佢哋主打卷物 但系我都见到佢有卖poke bowl 同埋其他小食🤞🏻里面位置都多 我中午时段大概十二点几 去中环分店 都仲有好多位 我谂应该好多人系买外卖带返去公司食🥡(604) Crunch ($78) 呢个系佢哋其中一个signature roll 总共有4大旧👀 绝对系一淡食唔嗮🤣馅料包括:三文鱼、芦笋、蛋、樱花虾 食落去有多重口感😍 配埋wasabi mayo同埋少少黑芝麻酱 真系100分🥹 wasabi mayo少少辣辣哋 令到佢更开胃 就算唔点豉油都已经好够味👀Philadelphia ($78) 之前系美国费城真系有见过呢个配搭🇺🇸 但系我好少系香港见到 真系第一次见!但系我觉得呢个配搭几夹 好似三文鱼配cream cheese & bagel咁 — 费城既名物🫶🏻🥯 几有创意 三文鱼绝对无吝啬 而且同埋cream cheese + 牛油果🥑一齐食 配埋面个层沙拉酱 + 三文鱼籽令到口
🌈

款式好多 而且大部分卷物都系fusion style
原本以为一份会晤够饱 但真系俾我想像中滞😬✨

(604) Crunch ($78)

Philadelphia ($78)
三文鱼绝对无吝啬 而且同埋cream cheese + 牛油果🥑一齐食 配埋面个层沙拉酱 + 三文鱼籽令到口感同埋味道都非常丰富!🤩

味道:🍙🍙🍙🍙.75 /5 (100%回顾🤞🏻)

📍Chotto Maki (利源西街) (中环)
地址:中环利源西街3号地下
604  Crunch