2024-06-19
喺附近睇完bad boys 所以订左呢间印度野试下✨Dahi Puri $82入面系有乳酪嘅炸波波 酸酸辣辣咁好开胃😋😋 有埋石榴更加系画龙点睛👍🏻 呢个要快啲食 唔系嘅话会浸腍个波波 ✨Lamb Boti Kebab $168呢个羊就咁食就觉得有啲干🤔🤔 羊肉又唔系几嫩 如果配埋啲椰菜 洋葱食就会好啲 冇咁干✨Chicken Tikka Masala $138个汁浓得黎唔稠唔腻 香料味配搭得好好👍🏻👍🏻 鸡肉都有几多旧 都几滑✨Kashmiri Nann $42好特别有果仁嘅Nann 唔知点解佢系萤光粉红色😂😂 但应该系杏仁+椰整成 好味👍🏻👍🏻🍸cucumber 成杯嘢都真系有好多青瓜粒😂 好清爽 又有野咬下🍹Mango Lassi 呢个Mango Lassi 比较重乳酪味 佢好特别仲有加左啲nuts 有啲口感👍🏻总括嚟讲啲嘢食都好好食嘅👍🏻 不过服务就一般般 杯野饮泻左少少就咁扔低啲纸巾比我地🤣味道❤️❤️❤️❤️抵食❤️❤️❤️💔服务❤️❤️💔环境❤️❤️❤️💔💰晚餐人均~$295(有九折 免左+1)
✨Dahi Puri $82
味道❤️❤️❤️❤️
抵食❤️❤️❤️💔
服务❤️❤️💔
环境❤️❤️❤️💔
💰晚餐人均~$295(有九折 免左+1)