2023-12-09 33 浏览
行街经过朗豪坊,见到呢间装修、风格都几高级既店面,忍唔住停低望下。原来佢地系卖蝴蝶酥既,主题系用四季间的「根、苗、花、果」为灵感,以节气赋予大自然的献礼入馔,唔怪之后咁与别不同啦!😳😳😳 🟠 杂锦蝴蝶酥礼盒 (15件装) 佢地既蝴蝶酥系香港制造,仲要无添加防腐剂,绝对会食得安心,而且每个都系独立包装,够晒健康卫生!拎去party俾朋友食都好方便,入面有唔同味,例如原味、苹果山楂、日本柚子香梨、三星葱芝士同日本黑豆芝麻,啲味同平时坊间见到都好唔同,够晒特别!我就最钟意佢地既三星葱芝士同苹果山楂口味:三星葱芝士真系有浓浓既三星葱香味,而且平时蝴蝶酥系甜甜地,而呢个系咸既感觉几新颖!而苹果山楂就酸酸甜甜咁劲开胃,食到停唔到手,蝴蝶酥最紧要系够松脆,佢地都做到几出色,我自己转个头就食晒一盒,又要买盒新既送俾人了🙈

🟠 杂锦蝴蝶酥礼盒 (15件装)