2016-04-30
呢间台式餐厅都有好几间分店,每次经过都想入去食,今日终于可以去食下呢间台式餐厅~ 位置非常方便,正正喺天后站隔离,放工搭几个站就到,非常方便~餐厅装潢简约光猛,而且服务员做事好有效率兼有礼貌,黎呢间餐厅,当然叫主打菜: 烤猪颈肉肉燥饭铁板烧哗,上枱仲"滋滋"声,证明个铁板仲系好热,每一口都系热辣辣,而且有少少饭焦可以食,好香囗,猪颈肉到薄薄一片,但依然好有咬口,好弹牙,肉味好浓,肉燥味好香浓,非常有台式风味,估唔到猪颈肉同肉燥既味道可以咁夹,值得一试! 香滑珍珠奶茶去食台式料理,一定会点番杯珍珠奶茶,奶茶香滑,茶味浓,唔会好甜,珍珠好QQ,果然冇令我失望呢间餐厅既台式料理好特别,肉燥配猪颈肉,而且仲要铁板上,绝对值得一试
烤猪颈肉肉燥饭铁板烧
香滑珍珠奶茶