2021-04-14 1068 浏览
呢间The Frequency位于尖沙咀山林道琼林阁地下,店舖系一间西式cafe,cafe环境都好特别🤔,地方坐落都好宽松感觉都好舒适😙,而去嘅食物都好有水准👍,我就叫咗DINNER SET试吓.呢款DINNER SET香煎带子青酱野菌香草意粉是日餐汤招牌柠檬汽水呢碟意粉卖相都好吸引😮,去嘅青酱汁味道好特别🤔,令到D野菌同埋意粉索哂D青酱汁更加好食😋,去嘅意粉软硬适中,尤其是D带子都算大只,味道都好鲜味😋,食入口口感都好正😋👍,去嘅招牌柠檬汽水,味道都好特别🤔😋,又唔会好甜恰恰好!.香烤鸡中翼烤鸡翼睇见都好想食🤔😋,好吸引嘅卖相😮,鸡翼食入口味道带有小小辣,味道十分之惹味😋,D鸡肉又够嫩滑,食到停唔到口!.法式焦糖炖蛋这个炖蛋甜品细细个,非常之吸引😮,睇见都好想食🤔,滑滑嘅炖蛋味道恰恰好🤔😋,加埋D焦糖一齐食感觉好正!.朱古力拿铁香喷喷朱古力味😙,饮入口都唔觉得好甜🤔😋,加咗滑滑嘅鲜奶,令到味道更加好饮!.**价钱一般,去嘅食物质素都唔错,值得试吓👍**

呢款DINNER SET

香煎带子青酱野菌香草意粉
是日餐汤

招牌柠檬汽水

香烤鸡中翼

法式焦糖炖蛋

朱古力拿铁
**价钱一般,去嘅食物质素都唔错,值得试吓👍**
2021-04-12