2022-02-11
🌯Turkeyano🌯📍:油麻地弥敦道375-381号金勋大厦地下7A号舖⏰:11:00am-1:30am⭕️:现金、信用卡、Alipay、八达通呢间土耳其小店位于油麻地 主打卖土耳其卷饼🌯 亦都有pizza、雪糕、爆谷等 份量超级足料 店员系外藉人士 落单系讲英文🙈 但系佢哋都识听少少中文😂感觉好亲切!想试吓土耳其卷饼就一定要去啦!🌯Lamb Kebab Roll 烤羊肉卷 💰88馅料非常足料!啲羊肉多到跌晒出泥🙈 配料有羊肉、蕃茄、青瓜、洋葱 羊肉唔算膻 但系保留到原有既羊肉味 再加埋酸酸甜甜既酱汁 食左半条已经好饱🤣🌯Crispy Chicken Roll 脆皮鸡卷 💰78鸡肉既口感好嫩滑 切到细细粒 里面有沙律菜、洋葱 食落口好惹味 啖啖肉 卷皮烘到微微香脆 口感好丰富🥰🍨ice-cream雪糕有唔同既口味 我地叫左朱古力、士多啤梨同埋云呢拿三球🤤 雪糕既味道好香浓 最钟意云呢拿味 味道好出 唔会好甜 会见到微微既香草粒👍🏻好快就食晒一杯🤣
📍:油麻地弥敦道375-381号金勋大厦地下7A号舖
⏰:11:00am-1:30am
⭕️:现金、信用卡、Alipay、八达通
🌯Lamb Kebab Roll 烤羊肉卷 💰88
🌯Crispy Chicken Roll 脆皮鸡卷 💰78