2022-09-19 204 浏览
Boaz 波阿斯餐厅位于悦来坊地库B1,特色地中海菜式,餐厅既座椅都用左tiffany blue 就好似置身于地中海感觉💙。室内更有打卡位花花墙🌸🌷,梦幻至极😍⛪餐厅带有宗教信仰背景,亦深受教友欢迎😘🍽主打地中海菜式: 以色列香水柠檬烤鸭、红酒烩纽西兰特级羊膝、香酥彼得鱼🐟、水波蛋阿拉伯肉酱中东米饭🍛、阿拉伯式沙拉🥗菲塔奶酪菠菜沙克舒卡意粉🍛、以色列甜甜圈🍩🥨💠阿拉伯式沙律配水耕菜🥗选用自家种植水耕菜,非常新鲜且味道清甜,配上香脆的蒜蓉包片及鹰咀豆,再加上特制酱汁,味道酸酸甜甜的真系好开胃😋💠香脆彼得鱼🐟彼得鱼一切落去就feel到个鱼皮好脆🤩中间既鱼肉好嫩滑,无乜骨,Mason 好钟意食🤤💠以色列香水柠檬烤鸭🍖用左柠檬同香料既烤鸭,酸酸甜甜加埋d香料味好易入口,完全冇平时鸭嘅臊味,肉质都几滑🥰💠经典鹰嘴豆蔬菜球🧆波波球外型,咬落去好香脆,入边系薯仔蓉,味道唔错👍🏻💠自家制石榴雪糕🍧卖相 💯呢排咁热食雪糕正,色泽粉嫩嘅雪糕💗口感唔似平时啲雪糕,系似实啲嘅cream,石榴籽清甜无渣,加埋 nuts,不错🤤💠草莓爆柠冰茶🍸大大粒草莓肉🍓加入柠檬茶酸酸甜甜,味道好清新🍃

🍽主打地中海菜式:

💠阿拉伯式沙律配水耕菜🥗

💠香脆彼得鱼🐟

💠以色列香水柠檬烤鸭🍖

💠经典鹰嘴豆蔬菜球🧆
波波球外型,咬落去好香脆,入边系薯仔蓉,味道唔错👍🏻

💠自家制石榴雪糕🍧

💠草莓爆柠冰茶🍸
大大粒草莓肉🍓加入柠檬茶酸酸甜甜,味道好清新🍃
  • 香酥彼得鱼
  • 鹰嘴豆蔬菜球