2023-03-29
喺天后清风街,俾我发现呢间居酒屋,喺门口睇,已经好似去咗日本咁样,入到去虽然细细间,但好有日式居酒屋嘅风格,好似真系去咗日本咁样样❤️啲食物仲要好特别,选择又多。我特别钟意叫杯嘢饮🐻乌龙蜜桃乌龙茶真系好得意,有只小熊造型嘅乌龙茶冰粒,香浓嘅乌龙茶加埋蜜桃嘅香味,又好饮打卡影相又靓❤️北海道士多啤梨牛乳乳酸充满士多啤梨嘅香味,又好饮又靓👍黑松露大拖罗蓉卷好特别,黑松露再加埋啲大拖罗蓉,呢个配搭未食过, 又几过瘾,啲饭团做都得好好,加埋拖罗蓉,黑松露另一番风味。厨师发办寿司(8件)我哋呢啲成日都见到选择困难症嘅人,最好梗系嗌厨师发办啦⋯⋯寿司又几靓㖞有海胆、带子、吞拿鱼、油甘鱼等等,够晒新鲜又甜美👍豚肉包鸡髀菇串、豚肉串豚肉加埋鸡髀菇一齐食,又有猪嘅肉质同埋鸡髀菇嘅汁,又唔漏,Perfect match!豚肉串,烧到好香口,一啲都唔油腻!牛肋串上枱时热辣辣仲有烟,香喷喷,好淋,有肉汁👍
我特别钟意叫杯嘢饮🐻
乌龙蜜桃乌龙茶
北海道士多啤梨牛乳乳酸
充满士多啤梨嘅香味,又好饮又靓👍
黑松露大拖罗蓉卷
厨师发办寿司(8件)
豚肉包鸡髀菇串、豚肉串
豚肉串,烧到好香口,一啲都唔油腻!
牛肋串
上枱时热辣辣仲有烟,香喷喷,好淋,有肉汁👍