2023-09-12 46 浏览
💯我个Fd系美食达人,👧🏻👧🏻佢最近钟意食西餐,仲一直推介我试下呢间餐厅,今次系可以顺便试下。我地叫左好多野食,最推介既:(4.2/5 ♥♥♥♥)FIKA采用红豆蓉同埋麻糬作为主要馅料,另外加入豆腐Muse树,蛋白饼同埋抹茶粒,令到成件事好完美。(4.5/5 ♥♥♥♥)油封法国鸭腿伴自家制芝士薯蓉及蜜糖红菜头,自家制的芝士薯泥和蜜糖红菜头,更加丰富了味道和口感,搭配蜜糖红菜头的甜味,中和左油封法国鸭腿既油腻感,皮酥肉嫩,更为独特。(4.8/5 ♥♥♥♥♥)双式芝士脆片经典千层面,呢一个义大利传统菜肴采用了猪肉和牛肉的组合,配上脆片和芝士,味道浓郁,千层面中的肉馅儿和番茄酱搭配得恰到好处,使得口感更加丰富。🥂今次拣咗呢两份食物果然没令我失望👍下次黎试埋晚餐先❤🍴

我地叫左好多野食,最推介既:
(4.2/5 ♥♥♥♥)FIKA
🥂今次拣咗呢两份食物果然没令我失望👍下次黎试埋晚餐先❤🍴