2022-07-13 162 浏览
双重溏心蛋沙律吐司($108)和风蒜香帆立贝意粉($98) 忌廉焦糖吉士布丁($68)皇家奶茶布丁($72)饮品 - LatteSea salted caramel chocolate ($8跟餐加购)经过MOKO见到呢间好有日本feel既cafe入面有浓厚既西洋风日本装修好似返左日本咁,佢地除左提供咖啡同甜点之外仲有吐司、意粉呢啲咸点食。双重蛋外表好吸引,溏心蛋系用酱油渍左既溏心蛋,咸左少少,吐司系有烘过既,暖暖地,同本身冻既馅料一齐食有少少怪。意粉好干,蒜味淡左啲,而且冇乜咸味,帆立贝救左唔少都唔太细粒。甜品方面,布丁都有蛋奶香系唔太滑同紥实左少少,奶茶味布丁就真系冇乜奶茶味。至于饮品,latte art都整得几靓,咖啡我就冇得comment,而个Sea salted caramel chocolate就好甜,冇乜朱古力味,麻麻地。
双重溏心蛋沙律吐司($108)
和风蒜香帆立贝意粉($98)
忌廉焦糖吉士布丁($68)
皇家奶茶布丁($72)
饮品 - Latte