1K
2020-03-09 885 浏览
某日下午路过一间新开既汉堡包餐厅,门面格局都几型有个黑色既汉堡包标志位于马路附近的小横巷内,店铺不算太大间,坐位唔算太多,入面有消毒搓手液供客人使用,店员见我路过就走左出黎介绍餐单,我问职员有咩好饮好食嫁?佢就答我有三款不同口味既汉堡选择,有牛肉,泰式或者素食既包,甘我就拣左牛肉包试下,本身谂住叫咖啡饮但职员就话未有,之后佢推介左我试lime mad,酸酸甜甜好醒胃甘话,汉堡即叫即整,大大个,入面好多菜,肉味都几香嫁,个包面都几脆,加埋洋葱,芝士牛肉蕃茄,生菜既配搭都几fresh既。职员好友善,仲俾多个纸袋我装住杯饮品拎走,lime mad有青柠加香茅味饮落真系几解腻同醒胃嫁。建议:如果餐厅可以有更多汉堡款式供客人选择甘就好。三款好似真系少左d。

外卖自取