1K
2016-12-05 151 浏览
食饱饭想吃甜品,一行过就见到佢有位即时座下,估唔到有其他美食,当然一心想吃甜品嘅我已经开始望主甜品个面,榴梿白雪丸子雪奶$68饭后又有甜美嘅果皇,榴梿肉雪糕味道浓郁,重好有口感,食真的,重有榴梿肉,喜欢吃榴梿就真系一定要试,而且又有烟韧嘅丸子,重有软滑嘅雪奶,最重要系大大杯,幸好头先唔系吃得太饱唔系就会食唔晒了!另朋友点了个韩式醉特级3球窝夫雪糕窝夫$72一出来个份量真系觉得超级大份,幸好先点两个甜品,几个人分,窝夫脆口,大大个雪糕球,当然夹埋香脆窝夫一起入口味道更加美味,又热又冻,唯自己个口唔够大唔可以好似夹心饼咁入口,但几个人分真系一个不错嘅选择!最紧要系有不同选择!差不多吃完时,见到隔离枱点了,个啲密瓜好似好正,今晚不能再吃了,唯留待下次要试试哈密瓜雪奶先!
另朋友点了个韩式醉特级3球窝夫雪糕窝夫$72
其他