2018-09-23
收工去咗奥海城睇戏,行过二期再加柠檬草外面装饰几特别,就入去解决我们今天的晚餐。食泰国餐必点马拉盏通菜,炒通菜上面有少少炸蒜蓉, 通菜好爽脆,又够辣,镬气十足。见到餐牌推介新菜式冬阴功汤龙虾配薄饼。除咗薄饼你可以拣饭, 因为我哋拣咗海鲜炒饭,所以我哋就配薄饼啰。龙虾有少少雪味。有啲韧,煮得太耐。冬阴功汤太咸了。但系个薄饼做得好好,好松脆,又唔油腻,可能下次用嚟配咖喱会更好。菠萝海鲜炒饭,菠萝不大,但很新鲜,很甜。海鲜有虾鱿鱼。炒饭都算干身,但系祇有一只大炸虾, 我是受惠的一个。总括而言,食物份量未必会很大,但是味道比较偏重。啊,值得一提是他的happy hour,椰皇都是买一送一,隔离台话好抵饮,倾咗咁耐都未饮完。满分为10分(1分最低,10分最高)食物:7环境:8卫生:8服务:7价钱: 7舒适度:7.5总分:7.5
冬阴功汤太咸了。
满分为10分(1分最低,10分最高)
食物:7
环境:8