2021-06-12 94 浏览
周未同朋友行旺角shopping, 行左半日,好肚饿,于是上openrice 揾下旺角有咩餐厅系未食过既,揾揾下见到依间店名叫鲜入围煮既火锅店,因为店名几有创意,于是就拣左依间野去试下.店内装修几有特色,而且风格独特,三五知己聚埋一起烚下烚下都不错.因于下午时间,我地唔想食得咁重口味,于是乎就叫左个番茄薯仔汤底,清清地,不过味道就淡左啲,冇想像中番茄个种酸酸地既味道.由于我地得两个人食,所以食物就叫得比较少,都系一啲平时打边炉必有既野,包括猪肉眼根,韭菜饺,炙烧芝心丸,牛骨汁浓汤牛丸,羊肉片,日本蟹柳棒,出前一丁公仔面.整体黎讲,餐厅食物质素不错,价钱亦尚算合理,两个人消费太约$500左右,值得推荐!