2023-03-07 1225 浏览
《 鲗鱼涌特色Fusion菜四川风味拉面 》୨୧┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈ ୨୧放工嘅时侯朋友想饮番杯,咁就直接去左鲗鱼涌嘅酒吧街揾下嘢食。发现到依间《炬屋 》饮嘢都几抵,环境又几chill咁,就入左去入边。点左两杯cocktailsAperol Spritz $68橙红色嘅Aperol,又带少少气泡,有少少橙香味。Mojito $58薄荷同埋青柠汁整成嘅cocktails, 清新又适合炎炎夏日饮用。Impossible Sichuan Mazemen $188韩国厨师介绍佢嚟到香港好钟意四川酱。所以今次用左比较健康嘅Impossible meat炒成肉碎,加入四川酱、芝麻粉、干紫菜丝同埋生鸡蛋。面就用左日本拉面,成个菜式好fusion。食之前要搅拌所有嘅配菜,充满芝麻香,又有四川像个辣味,味道好有层次。如果唔想错过其他好介绍,记得follow我呀😘多谢大家!!!
《 鲗鱼涌特色Fusion菜四川风味拉面 》

୨୧┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈ ୨୧

点左两杯cocktails
Aperol Spritz $68
橙红色嘅Aperol,又带少少气泡,有少少橙香味。

Mojito $58

如果唔想错过其他好介绍,记得follow我呀😘
多谢大家!!!