2019-12-09 67 浏览
揾左间西班牙餐厅🇪🇦🇪🇦一入去坐低,muen都未睇就俾左粟米片俾我地,meun好多菜式我地都好想试,花光眼乱,不过我地都有自知自明,一向都系👀阔肚窄西班牙小食拼盘,贪佢乜都有,可以试到几款,有炸芝士波炸虾🍤饼烤蘑菇🍄同辣肉肠,辣肉肠偏咸可以适合配啤酒🍺蘑菇Parma ham pizza 🍕🍕好出色,单食Parma ham就较咸,但配蘑菇pizza好正,我中意pizza底,属于饼类,有口感同脆脆龙虾汁大虾海鲜阔条面,海鲜足料,有大虾🍤同三只青口,仲有啲🐟🦑不过龙虾汁较咸🥂🥂blue diamond 同strawberry colada ,叫左2杯cocktail , blue diamond 比较重酒精味,strawberry colada就有椰香味,会易入口
揾左间西班牙餐厅🇪🇦🇪🇦