2024-08-05
Four o five 呢间「Four o five」餐厅真系好值得一试!佢哋既早午餐菜单可谓五星级十足,每一款菜式都好有特式。首先要提嘅就系伯爵茶珍珠梳乎厘班戟,呢个经典甜品系一绝!软绵又香浓嘅梳乎厘皮,配埋浓浓嘅伯爵茶味同滑溜爽口嘅珍珠粒,真系有层次又有味道,完全唔会觉得甜腻。一啖落肚就会令人心旷神怡,忍唔住要再咽一啖!另外,佢哋嘅韩式泡菜卡邦尼意大利粉同样出色。泡菜既辛辣程度刚刚好,夹埋浓郁滑溜嘅卡邦尼酱汁,简直就系完美配搭。面条QQ有劲,再加上浓滑嘅温泉蛋,整体口感好丰富,份量十足又唔会觉得腻。最后要讲嘅就系呢个咁丰富满足嘅全日早餐,真系应有尽有!除咗有烟三文鱼、火腿、炒蛋和炒菇等经典元素,仲有浓纯香滑牛油果,系好多人追捧嘅健康食材。各种口味同质感都好平衡,食完一定会饱足而且身心舒畅。至于饮品方面,佢哋嘅玫瑰鲜奶咖啡就更加令人惊喜!浓郁香甜嘅玫瑰花香,配埋丝滑醇厚嘅牛奶奶泡,完全唔会觉得太甜腻,反而好清新怡人。一定要试下呢杯咖啡,绝对可以令整个用餐体验升华到另一个层次。总括嚟讲,「Four o five」餐厅真系一个令人惊喜既好去处!佢哋嘅菜式无论系味道定系创意,都做到出色。服
Four o five
总括嚟讲,「Four o five」餐厅真系一个令人惊喜既好去处!佢哋嘅菜式无论系味道定系创意,都做到出色。服务员态度又好,环境又清新舒适。所以我毫无保留咁畀佢五星,大力推荐大家快d去试下睇吓啦!
#香港旅行 #香港美食#香港探店 #美食#多国菜#试食 #餐厅 #推广 #食评家 香港
#foodie #hkfoodstagram #hkfood #hkfoodlover #kaygorfoodie #hkig #hkfoodie #foodiehk #hkigers #hkfoodblog #打卡 #hkinfluenerce #hkkol #food #foodpic #yum