2020-11-01 128 浏览
足料巨型刨冰新开铜锣湾店保持高质水准 回味无穷-🍨 黄到金-杨枝甘露 Yellow Object ($98)个名改得好之余味道绝对高质!! 超大碗巨型刨冰系打卡之选 劲大份绝对要两个人share先食得晒喔😋 刨冰上面有豆腐奶盖 creamy嘅口感有好香浓嘅豆腐味 芒果大大粒好鲜甜 而冰上嘅芒果酱调味啱啱好 觉得唔够仲有一小瓶可以加酱 一啖接一啖食唔停口🤤 一路食落去仲好有惊喜 椰汁味越嚟越浓 原来下面系真。杨枝甘露👏🏻 芒果 西米 西柚肉 仲有芒果布甸🍮 超足料劲满足!!!😍🥤 Oreo豆腐奶盖珍珠红茶 ($40)奶盖产品已经兴咗几年 各店舖都开始改良唔同款嘅奶盖 今次试到甜姨姨调配好特别嘅❗️豆腐奶盖❗️超好味㖞!! 豆腐味好浓好突出 配埋红茶饮又真系几夹 面头仲有Oreo碎 打开盖饮好有层次同口感 珍珠嘅份量都唔少㗎 粒粒好烟韧有咬口又唔会粉☺️ 整体甜度适中 唔会感觉太甜太腻 好滋味👏🏻🤰🏻#大肚腩小分享细细个系天后补完习会去食甜姨姨 睇返资料原来甜姨姨已经开左15年 开左咁多年今次再食仍然觉得好好味!! 而家系铜锣湾开左分店实在太方便可以同朋友食完饭下场食埋碗糖水💛 豆腐奶盖我未系其
足料巨型刨冰
新开铜锣湾店保持高质水准 回味无穷

Oreo豆腐奶盖珍珠红茶

🥤 Oreo豆腐奶盖珍珠红茶 ($40)

🤰🏻#大肚腩小分享
细细个系天后补完习会去食甜姨姨 睇返资料原来甜姨姨已经开左15年 开左咁多年今次再食仍然觉得好好味!! 而家系铜锣湾开左分店实在太方便可以同朋友食完饭下场食埋碗糖水💛 豆腐奶盖我未系其他地方试过 真系几香浓 推介俾豆腐控必试🥳

• 黄到金