2019-07-07 2404 浏览
是日去到尖沙咀见到呢间餐厅喺网上面嘅好评唔少于是就去试下餐厅嘅菜式款式都非常之多而且都几特别有别于其他一般嘅越南餐厅咁因为当日唔想谂食啲咩嘅关系就叫咗个二人餐,食物嘅款式亦都比较多先讲𠮶个带子:非常之新鲜鲜甜而且都几大只个生虾汁做得非常之开胃唔错呢一个越南拼盘简直系大赞啊。因为佢嘅肉类烧得非常之香口不论系牛定系猪or系个扎肉同埋𠮶个烧肉棒我都比非常之高分依家虾片亦都非常之脆,唯一一样野唔好嘅系个檬粉痴到一嚿嚿咁样呢一个就有啲逊色再嚟我哋系拣咗个烧乳猪。乳猪佢嘅唔好处就系唔够热腾腾,但系佢嘅肉系烧得啱啱好嘅食落去系皮脆肉滑另外个菜饭亦都做得好香口因为佢落咗少少一啲樱花虾同埋个饭亦都经过调味所以好开胃反之佢嘅炒通菜同埋甜品就相对地冇咁出色啦,比较咸。而甜品就一般冇咩特别。整体而言呢一间餐厅嘅食物质素都叫几高嘅而且上菜速度系适中不得不赞嘅系店员态度服务非常之好而且都会主动殷勤去帮你收走污糟嘅碟同埋添水呢一样野系大大加分
是日去到尖沙咀见到呢间餐厅喺网上面嘅好评唔少于是就去试下

反之佢嘅炒通菜同埋甜品就相对地冇咁出色啦,比较咸。
甜品就一般冇咩特别。

整体而言呢一间餐厅嘅食物质素都叫几高嘅而且上菜速度系适中