我最钟意食fusion 野,上网左揾又揾👀,揾到呢间西式餐厅,于是上个星期六就约左个朋友齐齐食好西~😋Beef & Melon🐮牛肉口感多汁且滋味,而肥瘦平均既肉质,加上香甜既密瓜🍈,每一啖都细腻醇厚,味道鲜美,十分推介!Yam & Hoi Mei大阪烧,又叫做「日式Pizza」🍕。日本大阪烧的口味有很多种,但呢款系我食过最好食! 淮山量多,入面既海鲜非常饱满,配合特制XO酱味既沙律酱,感觉好精致👍, 好有heart❤️。Yaki Ori Poke飘著酱汁香味又带有脆脆锅巴口感既烤饭团🍙,中间以油甘鱼,带子,吞拿鱼新鲜海鲜🐟🐠🐡且夹有玄米茶啫喱互相配合。入口散发淡淡鲜味,绝对不能错过!FoieGras & Fruit Tomato鹅肝🦆煎到表面脆皮内里软滑,配合番茄新鲜既味道🍅,超甜又浓郁,实属清新开胃之选😋!好味健康又养颜。今日讲住甘多先, 因为下次会再试其他野,到时再睇我食评啦!🥳
Yaki Ori Poke
FoieGras & Fruit Tomato