2019-08-16
1.<中环cocktail推介>🍸相信有去开中环食野饮野既朋友都会知道荷里活道大馆 作为前中区警署入面有好多唔同既美食同酒吧 而呢间 dragonfly想试好耐 入面唔算大 我谂有10 张8 张 两三人枱櫈 成间铺用左绿色为题 似系一只会飞既青龙 天花板既绿色橙 加埋啡色枱櫈 加埋间中暗间中明既灯光 💡 别具特色 ,而 dj会不停播一 d有节拍感既音乐 未到到 club既程度 但讲野时都要大声 d . 几啱 两至四个朋友饮杯野放松下 👍🏻2. Menu上面既酒大慨百零蚊杯 好特别 好似 gin酒会同蕃茄芝士配搭🍅🧀 珍珠奶茶会同 rum酒混合, 椰子酒又会同 waffle 既味道混合 十分特别 钟意饮特色 cocktail 既朋友要黎试下!#cocktail #鸡尾酒 #酒吧 Score 平均分 <7/10>Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻Present 外观:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Decor&Hygiene 环境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Value for $ 性价比:👍🏻👍🏻👍🏻Service 服务:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻~~~~~~~~~~~~~Dragonfl
#cocktail #鸡尾酒 #酒吧
Score 平均分 <7/10>
Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻
Present 外观:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 环境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性价比:👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服务:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
Dragonfly
中环荷里活道10 号大馆10 座地下
~~~~~~~~~~~~